Dentopia Ви дава възможност да се потопите в света на ефективните продукти за орална хигиена.

В ерата на изобилието избираме трудно. Понякога се чувстваме като Алиса, изгубена в лабиринта от реклами, обещания за сияйна усмивка и непознати термини.

Затова,след 25 години работа с хиляди стоматолози от цял свят по проблемите на денталното здраве, създадохме Dentopia, за да дадем възможност да си купите не просто продукти, а решения на конкретни проблеми и да постигнете ефекта на ослепителната усмивка с помощта на правилните средства и точните съвети, тъй като всяка усмивка си има своята специфика. Dentopia е място, на което може да разчитате на професионална консултация, от много добре обучен персонал.

Dentopia e първото по рода си място в България, тясно специализирани в предлагането на качествени и многократно проверени продукти за орална хигиена. Подбрани измежду хиляди в цял свят, с висок рейтинг на потребителско доверие и доказана ефективност.

Нашето мото е „Не купувай нищо, което не е за теб. Купи това, което ти трябва.“

Ние сме тук, за да ви консултираме и да ви помогнем в правилния избор, който е пряко свързан с вашата индивидуалност.

Доброто орално здраве има много специфики, които трябва да бъдат съобразени, а самолечението може да не доведе до постигането на желания ефект и/или решаването на конкретен проблем. Добре е всеки човек да ползва продукти отговарящи на неговите нужди и физиология.

Цвети Илиева
CEO / Founder

Любомир Марчев
Marketing Director

Николай Доройнов
Public Relations

Петър Грозданов
Customer Support